Skip to content
verbouwEN met finesse.

Verbouwen. De frisse wind erin.

Denkt u eraan om uw huidige huis drastisch te wijzigen en/of uit te breiden? Een verbouwing is nodig. Bij een verbouwing breiden wij uw huidige ruimte uit of veranderen de indeling ervan. Met of zonder bouwtekening, u kan bij ons terecht. Als timmerman pur sang is geen verbouwing ons te groot, of te klein. Middels maatwerk en exclusiviteit komen wij, samen met u, tot de mooiste creaties.  

Wat kunnen wij betekenen.

Exclusieve oplevering.

Hoe groot of klein uw verbouwingsplannen ook mogen zijn. Een schitterend resultaat is binnen handbereik. Uitbreiden van uw woning middels een chique overkapping of aanbouw? Of wilt u de indeling van uw huis radicaal anders hebben? Geen probleem, onze standaard ligt erg hoog. Bekijk onze opgeleverde verbouwingen maar eens…

in goede handen.

Stijlvol en met zorg.

Dankzij onze eigen kunde én samenwerkingen met eersteklas vakmannen (schilders, elektriciens, tegelzetters, loodgieters, installateurs) zijn onze oplevering altijd eersteklas. Frank, zelf timmerman in hart en nieren, is hierin de spil in het web. De wensen van zijn klanten weet hij keer op keer te vertalen in de meest prachtige creaties. 

Contact opnemen.

Zullen wij meedenken?

Prille plannen om te gaan verbouwen? Of zijn alle plannen al in kannen en kruiken? Het maakt ons niet uit, wij denken graag mee, ongeacht het stadium. Als u wilt dat wij hierin meedenken of als u meer informatie wilt hebben, laat dan gerust uw gegevens achter of stuur ons een bericht. Wij nemen z.s.m. contact met u op.


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  WAAROM FRANK BOUWBEDRIJF.

  Blinkt uit in perfectie.

  Timmermansprecisie:
  klopt tot op de millimeter.
  U vindt het al goed, maar wij willen het perfect.
  Handgemaakt vakwerk. Altijd exclusief.
  Echte uitblinkers met
  een hoge standaard.
  Flexibiliteit en verantwoordelijkheid.
  Eén vast aanspreekpunt.
  Vaste partners op de bouw.
  Duidelijke afspraken. Geen verrassingen.
  Altijd helder.
  Iedereen weet waar 'ie aan toe is.

  Referenties.

  Frank is een hardwerkende vakman. Deze combinatie geeft het vertrouwen in een goed eindresultaat. Wij waarderen zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en inzet. Een dikke 9 wat ons betreft!
  van der spek, bennekom
  Frank heeft een nieuw plafond op de bovenverdieping geplaatst, de structuur van het dak vernieuwd en nieuwe kozijnen geplaatst. Hij denkt goed mee, werkt secuur en laat alles netjes achter. Het resultaat is heel netjes geworden.
  Een tevreden klant uit bennekom
  Wij vinden Frank zijn werkwijze prima; erg netjes en zorgvuldig. Frank is een rustige man die prettig communiceert. Hierdoor krijg je altijd het gevoel dat het goedkomt. En dat kwam het ook. Over de medewerkers die hij mee had ben ik ook erg te spreken. Het resultaat van onze uitbouw is echt geweldig!
  Fam. Verweij