Skip to content

verbouwing en renovatie in Bennekom

Extra ruimte dankzij een dakkapel én een nieuw dak

De bewoners van dit huis uit Bennekom vroegen om een zolderverbouwing en een nieuw dak. De wens was om meer ruimte te creëren, middels een dakkapel. Zo gezegd zo gedaan. Dagelijks stond Frank, met zijn team, voor dag en douw op het dak om het huis van een aantal extra slaapkamers te voorzien. Er werd gewerkt tot in de late uurtjes. Niet alleen werd er een dakkapel geplaatst, maar het huis werd ook direct voorzien van een nieuw dak met bijbehorende isolatie. 

referentie

"Eigenlijk hoef je nergens zelf over na te denken"

“Toen wij ons huis kochten in Bennekom hebben we Frank als aannemer ons huis laten bekijken en heeft hij gekeken wat de mogelijkheden waren. We hebben toen ook onze wensen en ideeën bij hem op tafel gelegd. Al vrij snel ontvingen we een offerte. Iets later zijn we om tafel gaan zitten om alles door te nemen. Dat vonden we erg prettig. De offerte was erg duidelijk.

De hele zolder is verbouwd, van gedateerd zoldertje naar een mooie royale zolder met prachtig grote dakkapellen aan beide kanten van 7 meter! Nieuwe dakpannen, isolatie… Alles wat je kan bedenken! Het is prachtig geworden en zou hem aan iedereen aanraden.

Frank is erg netjes is zijn werk, super precies en komt met ideeën waar we zelf niet aan dachten. Ik waardeer zijn eerlijkheid! Deze maand gaat hij de eerste verdieping aanpakken waar een nieuwe badkamer, wc en slaapkamers worden gecreëerd. Ben benieuwd en heb er alle vertrouwen in! Van ons een dikke 10″!

10/10
5/5

Fam. van ’t Hul, Bennekom

Neem contact op

Uw projectdroom laten vervullen?

Laat simpelweg uw nummer achter om te ontdekken hoe wij het ontwerp of de tekening van uw droomwerk op exclusieve wijze kunnen realiseren. Ook als u nog geen tekening heeft, kan u contact opnemen. Wij bellen u graag vrijblijvend terug voor het maken van een afspraak.


    [cf7sr-simple-recaptcha]