Skip to content

dakrenovatie in wageningen

Voor een dakrenovatie draaien wij onze hand niet om

Heeft u een dak dat aan een renovatie toe is, net zoals de bewoners van dit huis in Wageningen? Dan kunt u gerust bij Frank Bouwbedrijf terecht. Op alles wat met bouw- en timmerwerk te maken heeft, hebben Frank en zijn team een antwoord. Wij kunnen u helpen uw dak vakkundig en mooi te renoveren. Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan hieronder het formulier in, dan plannen we een afspraak.  

referentie

"Down-to-earth prijsstelling en erg betrokken"

“Wij hebben Frank gevraagd of hij ons dak kon renoveren. Toen hij aan de gang was, hebben we direct gevraagd of hij ook onze hal kon vernieuwen. We zijn erg tevreden over het resultaat, en alles is conform de opdracht uitgevoerd. Top! Wij geven hem een dikke 9.

Wat wij prettig vonden aan Frank’s werkwijze is zijn deskundigheid incl. materialenkennis en zijn flexibiliteit. Ook werkt hij erg precies en snel. Dat alles sluit goed aan bij mijn wensen als opdrachtgever. 

Hij stuurde zelfs een aantal foto’s van het dak door, omdat deze voor mij moeilijk te controleren waren. De communicatie is dus erg goed! Bedankt Frank.

9,0/10
4.5/5

Een tevreden klant uit Wageningen-Hoog

Neem contact op

Uw projectdroom laten vervullen?

Laat simpelweg uw nummer achter om te ontdekken hoe wij het ontwerp of de tekening van uw droomwerk op exclusieve wijze kunnen realiseren. Ook als u nog geen tekening heeft, kan u contact opnemen. Wij bellen u graag vrijblijvend terug voor het maken van een afspraak.


    [cf7sr-simple-recaptcha]