Skip to content
Onderhoud. groot of klein.

Onderhouden wat mooi is, om het mooi te houden.

Onderhoudswerkzaamheden zijn belangrijk om geregeld uit te (laten) voeren. Zo voorkomt u erger, en uiteindelijk duurder. Frank Bouwbedrijf kan u tal van onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning uit handen nemen. Als echte vakmannen leveren wij maatwerk en toegevoegde waarde aan uw woning. Een investering die het dubbel en dwars waard is. Zeker als u het eindresultaat onder ogen komt.

Houtwerk en daken.

Onderhouds gevoelige elementen.

Een huis, veranda of schuur bevat tal van elementen die van tijd tot tijd onderhouden dienen te worden. Houtwerk is daarbij niet te missen. Langs gevels, de dakrand of de kozijnen… Overal bevinden zich houten elementen. Indien schuren en lakken niet meer mogelijk is, is vervangen de enige mogelijkheid. Maar ook voor werkzaamheden (reparaties of vervanging) aan uw dak kunt u bij ons terecht.

robuuste en gedegen kwaliteit.

Met zorg en aandacht voor uw woning.

De onderhoudswerkzaamheden aan of rond uw woning zijn bij ons in goede handen. Van welke aard de werkzaamheden ook zijn, wij voeren ze u uit met de grootste precisie en alle aandacht. Heeft u al ongeveer een idee hoe u het graag hebben wilt? Laat het ons weten! Dan bekijken we samen de haalbaarheid en maken we een optimaal plan van aanpak.

Neem contact op.

Samen voor een optimaal resultaat.

Frank Bouwbedrijf hecht veel waarde aan uw persoonlijke wensen en vertaalt dat in vakwerk. Frank is het vaste aanspreekpunt en garandeert dat alle werkzaamheden tot op de millimeter precies kloppen. Pas dan leveren wij op!


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  WAAROM FRANK BOUWBEDRIJF.

  Blinkt uit in perfectie.

  Timmermansprecisie:
  klopt tot op de millimeter.
  U vindt het al goed, maar wij willen het perfect.
  Handgemaakt vakwerk. Altijd exclusief.
  Echte uitblinkers met
  een hoge standaard.
  Flexibiliteit en verantwoordelijkheid.
  Eén vast aanspreekpunt.
  Vaste partners op de bouw.
  Duidelijke afspraken. Geen verrassingen.
  Altijd helder.
  Iedereen weet waar 'ie aan toe is.

  Referenties.

  Frank is een hardwerkende vakman. Deze combinatie geeft het vertrouwen in een goed eindresultaat. Wij waarderen zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en inzet. Een dikke 9 wat ons betreft!
  van der spek, bennekom
  Frank heeft een nieuw plafond op de bovenverdieping geplaatst, de structuur van het dak vernieuwd en nieuwe kozijnen geplaatst. Hij denkt goed mee, werkt secuur en laat alles netjes achter. Het resultaat is heel netjes geworden.
  Een tevreden klant uit bennekom
  Wij vinden Frank zijn werkwijze prima; erg netjes en zorgvuldig. Frank is een rustige man die prettig communiceert. Hierdoor krijg je altijd het gevoel dat het goedkomt. En dat kwam het ook. Over de medewerkers die hij mee had ben ik ook erg te spreken. Het resultaat van onze uitbouw is echt geweldig!
  Fam. Verweij