Skip to content

nieuwbouwproject bennekom

Realisatie complete villa met veranda en schuur in Bennekom

Op een perceel aan de rand van Bennekom verwezenlijkte Frank in 2015 deze villa. Letterlijk van fundering tot de laatste timmerlat. De woning is perfect afgewerkt, compleet met een karakteristieke landelijke keuken en sfeervolle badkamer. Daarnaast heeft Frank ook de schuur en veranda gerealiseerd.   

referentie

"Frank is deskundig en betrouwbaar"

“Wij hebben Frank bouwbedrijf gevraagd om voor ons een huis te bouwen. Alles is heel goed verlopen, hij werkt erg secuur, alles is bespreekbaar en er staat nu een prachtig resultaat! Hij gaf erg goed advies en daar hadden we veel aan. 

Al met al zijn we heel erg tevreden. Mochten we weer willen bouwen, dan gaan we zeker weer samenwerken met Frank! We vinden hem erg betrouwbaar! Uitgedrukt in een cijfer zouden we hem een 9 geven!! We hebben hem bij meerdere mensen aanbevolen en die zijn allemaal ook erg tevreden. Niets dan lof dus.”

9,0/10
4.5/5

Fam. van der Vliet, Bennekom

Neem contact op

Uw projectdroom laten vervullen?

Laat simpelweg uw nummer achter om te ontdekken hoe wij het ontwerp of de tekening van uw droomwerk op exclusieve wijze kunnen realiseren. Ook als u nog geen tekening heeft, kan u contact opnemen. Wij bellen u graag vrijblijvend terug voor het maken van een afspraak.


    [cf7sr-simple-recaptcha]