Skip to content

nieuwbouw woudenberg

Exclusieve woningen met karakter in Woudenberg

Karakter en exclusiviteit in een modern jasje. Of liever een flinke jas, want dat dit project body heeft blijkt wel uit de foto’s. Authentiek houtwerk buiten gecombineerd met industriële staalconstructies binnen. En alles daartussen weloverwogen met veel aandacht samengesteld. Wat ooit een leeg perceel was, heeft Frank samen met zijn team omgetoverd tot een karakteristiek verblijf met prachtige buitenruimte voor twee gezinnen. Op het resultaat is Frank zelf ook best trots. 

referentie

"Een huis met charme en karakter"

“Wauw, wat mooi, doordacht en karakteristiek”. Dat is wat wij de bewoners graag wilden laten voelen bij het binnentreden van hun nieuwe woning. Keer op keer. Over het resultaat kunnen de nieuwe gelukkige bewoners eigenlijk heel kort zijn: “Wat zijn we blij dat Frank op ons pad is gekomen en hij dit voor ons heeft kunnen bouwen. Frank, bedankt!”

9,0/10
4.5/5

Fam. Slijkhuis & Fam. Van de Berge

Neem contact op

Uw projectdroom laten vervullen?

Laat simpelweg uw nummer achter om te ontdekken hoe wij het ontwerp of de tekening van uw droomwerk op exclusieve wijze kunnen realiseren. Ook als u nog geen tekening heeft, kan u contact opnemen. Wij bellen u graag vrijblijvend terug voor het maken van een afspraak.


    [cf7sr-simple-recaptcha]