Skip to content
nieuwbouw bennekom

Handgemaakte eikenhouten veranda met haard

Een veranda om het buitengevoel optima forma te ervaren, compleet met een lekker warm haardje en genoeg ruimte voor een loungebank. Om zowel de zwoele als de wat frissere avonden heerlijk buiten door te kunnen brengen. De schaduw maakt de veranda ook perfect geschikt wat koelte te ervaren op snikhete zomerdagen. Deze luxe veranda is gemaakt van eikenhout. Natuurlijk helemaal custom made by Frank. 

referentie

"Een veranda maakt het buitenleven zó aangenaam"

“Dit was voor ons de eerste keer dat we iets lieten bouwen, en we hebben het als fantastisch ervaren. Het meedenken van Frank over de details was echt prettig. Zo adviseerde hij ons om eikenhout te gebruiken en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Daarnaast vonden we de communicatie prettig en was het mooi om te zien dat Frank zelf ook zo enthousiast was. Iedere dag nog genieten wij van het moois dat is neergezet door hem. Je krijgt echt waar voor je geld. Van ons een dikke 9 voor Frank zijn werk!

9,6/10
5/5

Fam. Vermin, Bennekom

Neem contact op

Uw projectdroom laten vervullen?

Laat simpelweg uw nummer achter om te ontdekken hoe wij het ontwerp of de tekening van uw droomwerk op exclusieve wijze kunnen realiseren. Ook als u nog geen tekening heeft, kan u contact opnemen. Wij bellen u graag vrijblijvend terug voor het maken van een afspraak.


    [cf7sr-simple-recaptcha]