Skip to content
U droomt, wij bouwen.

Exclusieve nieuwbouw op maat.

Onze missie is het verwezenlijken van uw droomhuis, aanbouw of veranda. Wij bouwen niet ‘gewoon’, maar streven naar bouwwerken waar het charisma, de authenticiteit en finesse vanaf spatten. Exclusiviteit staat bij ons voorop. Uw visie en dromen vertalen wij naar nieuwbouw die precies voldoen aan uw wensen. Of misschien zelfs een tikkeltje meer meer…

Onze passie voor bouwen.

Nieuwbouw van A - Z.

Wij kunnen op uitvoerend gebied ondersteuning bieden van A tot Z. Van fundering tot dak en alles wat daartussen zit. Dat kan een geheel huis zijn, maar ook een aanbouw, mantelwoning of veranda. Het realiseren van uw droom is onze passie, een exclusief opleveringsniveau is daar het resultaat van! Uw nieuwbouwproject is bij ons in goede (timmermans)handen.

Uitvoerend onverslaanbaar.

Realisatie van een visualisatie.

Heeft u reeds een tekening laten maken van uw nieuwbouwdroom? Of heeft u een perceel gekocht? Gefeliciteerd! Als het idee of het ontwerp op papier staan, dan kan u gerust met ons afspreken. Wij kijken graag hoe het nog beter of mooier kan. Wij weten wat er mogelijk is op het gebied van exclusieve nieuwbouw. Onze kracht zit ‘m in de uitvoering. Want daarin zijn wij onverslaanbaar.

Nieuwbouw met passie en plezier.

Onze nieuwbouw projecten.

Tip: klik op het project voor meer foto’s én de mening van de opdrachtgevers over ons werk

Neem contact op.

Tijd voor realisatie

Laat simpelweg uw nummer achter om te ontdekken hoe wij het ontwerp of de tekening van uw droomwerk op exclusieve wijze kunnen realiseren. Ook als u nog geen tekening heeft, kan u contact opnemen. Wij bellen u graag vrijblijvend terug voor het maken van een afspraak.


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  WAAROM FRANK BOUWBEDRIJF.

  Blinkt uit in perfectie.

  Timmermansprecisie:
  klopt tot op de millimeter.
  U vindt het al goed, maar wij willen het perfect.
  Handgemaakt vakwerk. Altijd exclusief.
  Echte uitblinkers met
  een hoge standaard.
  Flexibiliteit en verantwoordelijkheid.
  Eén vast aanspreekpunt.
  Vaste partners op de bouw.
  Duidelijke afspraken. Geen verrassingen.
  Altijd helder.
  Iedereen weet waar 'ie aan toe is.

  Referenties.

  Frank is een hardwerkende vakman. Deze combinatie geeft het vertrouwen in een goed eindresultaat. Wij waarderen zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en inzet. Een dikke 9 wat ons betreft!
  van der spek, bennekom
  Frank heeft een nieuw plafond op de bovenverdieping geplaatst, de structuur van het dak vernieuwd en nieuwe kozijnen geplaatst. Hij denkt goed mee, werkt secuur en laat alles netjes achter. Het resultaat is heel netjes geworden.
  Een tevreden klant uit bennekom
  Wij vinden Frank zijn werkwijze prima; erg netjes en zorgvuldig. Frank is een rustige man die prettig communiceert. Hierdoor krijg je altijd het gevoel dat het goedkomt. En dat kwam het ook. Over de medewerkers die hij mee had ben ik ook erg te spreken. Het resultaat van onze uitbouw is echt geweldig!
  Fam. Verweij