Skip to content
over ons

Over Frank Bouwbedrijf.

Frank bouwbedrijf is een aannemer- en bouwbedrijf, gerund door Frank van der Vliet. Frank zijn passie is het creëren van schitterende bouwwerken en projecten. Noem Frank een timmerman in hart en nieren. Alles wat hij (of u) ziet, kan hij maken. Daarom besloot hij in 2010 helemaal voor zichzelf te beginnen. Sindsdien heeft hij uiteenlopende projecten met veel succes afgerond. Natuurlijk doet hij dit niet alleen. Wanneer het nodig is maakt hij gebruik van een aantal vaste onderaannemers. Meer over Frank te weten komen? Lees het hieronder.

Exclusief bouwen binnen handbereik.

Frank van der Vliet.

Frank is de man achter Frank Bouwbedrijf. Bouwjaar: 1989😉. Zelf woonachtig in Bennekom, in een huis dat hij zelf heeft gebouwd. Hij woont hier samen met zijn vrouw, kind en hond. Het mag geen wonder heten dat hij zich van jongs af aan al bezig houdt met timmeren en houtwerk. Het is echt zijn passie!

Sinds 2010 is hij zelfstandig aannemer en maakt hij bouwwerken, vanaf fundering tot en met de laatste timmerlat, die tot op de millimeter precies kloppen. Hij gaat door tot alles in vaktechnische zin 100% in orde is. Frank staat bij zijn klanten bekend als een echte vakman die nauwkeurig werkt, meedenkt, communicatief sterk en flexibel is. 

Met Frank zijn exclusieve en chique bouwprojecten binnen handbereik voor iedereen. Zijn werken zijn niet alleen weggelegd voor de best bedeelden onder ons. 

aandacht, zorg en flexibiliteit.

Uw droom is ons werk.

Onze werkzaamheden beginnen altijd bij uw dromen en wensen. Zonder u kunnen wij niets beginnen. Tijdens het gehele bouwproces blijft uw wens centraal staan. Want het belangrijkste is dat u 100% tevreden bent met het resultaat. Natuurlijk denken wij daarover mee. “Wat als we dit element zo maken, is dat niet nog mooier?“, of “Zou u dit wel zo doen, en niet liever zo?“. Zomaar wat vragen die wij u kunnen stellen als u werkt met ons. Alles voor een maximaal resultaat! 

De creatie van hét ultieme bouwwerk is een proces. Tijdens dit proces veranderen uw wensen misschien nog wel eens. Dat komt het eindresultaat alleen maar ten goede. Daarom zijn wijzigingen in het bouwproces tot op de laatste dag vaak nog te doen. Flexibiliteit ten top!

De spil in het web moet u altijd kunnen bellen.

Transparant en goed bereikbaar.

“Als aannemer ben ik de spil in het web tijdens het gehele proces. Met mijn technische inzicht en ervaring ondersteun ik van calculatie tot aan oplevering. De meeste werkzaamheden voer ik zelf uit, maar sommige onderdelen besteed ik uit aan vaste onderaannemers. Als aannemer vind ik het belangrijk om zoveel als kan aanwezig te zijn op de bouwplaats. Zo zorg ik ervoor dat alles goed en doordacht verloopt”.

Wij vinden het als bouwbedrijf bijzonder eervol dat klanten ons kiezen om hun dromen te verwezenlijken. U geeft ons daarmee een aardige verantwoordelijkheid. Natuurlijk kunnen wij deze dragen, maar wij kunnen het ons goed voorstellen dat er tijdens het bouwproces geregeld vragen bij u ontstaan. Daarom staan wij voor transparantie, duidelijke afspraken en een hele goede bereikbaarheid. U kan ons altijd bellen! 

 

maximaal resultaat. iedere verbouwing weer.

Bekijk de resultaten van onze verbouwingen.

Tip: klik op het project voor meer foto’s én de mening van de opdrachtgevers over ons werk

Terugbellen of bericht achterlaten.

Zullen wij meedenken?

Prille plannen om te gaan verbouwen? Of zijn alle plannen al in kannen en kruiken? Het maakt ons niet uit, wij denken graag mee, ongeacht het stadium. Als u wilt dat wij hierin meedenken of als u meer informatie wilt hebben, laat dan gerust uw gegevens achter of stuur ons een bericht. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

+31(0)6 – 55125720


  [cf7sr-simple-recaptcha]

  WAAROM FRANK BOUWBEDRIJF.

  Blinkt uit in perfectie.

  Timmermansprecisie:
  klopt tot op de millimeter.
  U vindt het al goed, maar wij willen het perfect.
  Handgemaakt vakwerk. Altijd exclusief.
  Echte uitblinkers met
  een hoge standaard
  Flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  Eén vast aanspreekpunt.
  Vaste partners op de bouw
  Duidelijke afspraken. Geen verrassingen
  Altijd helder.
  Iedereen weet waar 'ie aan toe is.

  Referenties

  Frank is een hardwerkende vakman. Deze combinatie geeft het vertrouwen in een goed eindresultaat. Wij waarderen zijn betrouwbaarheid, vakmanschap en inzet. Een dikke 9 wat ons betreft!
  Onbekend
  Frank heeft een nieuw plafond op de bovenverdieping geplaatst, de structuur van het dak vernieuwd en nieuwe kozijnen geplaatst. Hij denkt goed mee, werkt secuur en laat alles netjes achter. Het resultaat is heel netjes geworden.
  Onbekend
  Wij vinden Frank zijn werkwijze prima.; erg netjes en zorgvuldig. Frank is een rustige man die prettig communiceert. Hierdoor krijg je altijd het gevoel dat het goedkomt. En dat kwam het ook. Over de medewerkers die hij mee had ben ik ook erg te spreken. Het resultaat van onze uitbouw is echt geweldig!
  Onbekend