Skip to content

renovatie in wageningen

Een nieuwe schoorsteen

Een oude en vervallen schoorsteen op het dak maakt het aanzicht van een woning een stuk minder fraai. Toen de bewoner van dit huis zag dat Frank bezig was met een klus bij de buurman (nieuwe dakkapel in Wageningen), twijfelde hij geen moment en vroeg ons om ook even langs te komen. Deze schoorsteen moest in z’n geheel opnieuw opgebouwd worden. Nu de werkzaamheden afgerond zijn ziet de woning er direct een stuk verzorgder uit.

referentie

"Frank werkt systematisch en is betrouwbaar"

Het is met vertrouwen en plezier dat ik Frank van der Vliet kan aanbevelen. Hij werkt professioneel, is goed georganiseerd en systematisch. Bovendien is hij zeer betrouwbaar: hij beantwoordt berichten onmiddellijk altijd binnen de dag; hij komt wanneer hij het zegt of laat tijdig weten als hij niet kan komen. 

Het meest waardeer ik Frank om het goede en ambachtelijke werk dat hij levert. Verschillende andere buren complimenteerden me met de goede kwaliteit van de schoorsteen en zeiden dat ze onder de indruk waren van Frank’s professionele manier van werken. De schoorsteen ziet er goed uit en doet het goed. Top!

Toen de schoorsteen opgebouwd was, moesten enkel de stenen nog afgedicht worden en diende er bitumen op het cement aangebracht te worden. Ongelukkiger wijze was er een onverwachte onweersbui vlak nadat hij klaar was. Het gevolg was dat he zwarte bitumen langs de zijkanten regende. Frank kwam binnen een uur nadat ik hem had gebeld. Met veel tijd en moeite kon hij de zwarte strepen verwijderen en verzegelde hij de schoorsteen opnieuw. 

Met betrekking tot deze opdracht zou ik hem 9/10 beoordelen. De volgende keer dat ik hem uitnodig, verwacht ik een 10 te kunnen geven, mits er geen onweersbui voorbij trekt… 

9,0/10
4.5/5

Southwold, Wageningen-Hoog

Neem contact op

Uw projectdroom laten vervullen?

Laat simpelweg uw nummer achter om te ontdekken hoe wij het ontwerp of de tekening van uw droomwerk op exclusieve wijze kunnen realiseren. Ook als u nog geen tekening heeft, kan u contact opnemen. Wij bellen u graag vrijblijvend terug voor het maken van een afspraak.


    [cf7sr-simple-recaptcha]